Cavalls Gränd 7 / Haverdal / Halmstad

Slutpris
3 490 000 kr
Referensnummer
33 724
Boarea
97 kvm
Driftkostnad
20 795 kr/år
Tomtarea
1 158 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan med inredd vind
Såld
2014-10-31
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Cavalls Gränd 7 såldes av oss 2014-10-31. Se alla våra försäljningar i Haverdal

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Haverdal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till detta moderna fritidshus med permanentstandard. Ett lugnt och fint läge på en återvändsgata högt upp på Skallen och en baksida fri från bebyggelse. Ett tilltalande fritidshus som byggdes så sent som 2004 med tillbyggnation 2007. Ett mycket väldisponerat boende sett till kvadratmetrarna innehållande bl.a. två helkaklade badrum, fyra till fem sovrum samt ett vardagsrum med braskamin. Lägg därtill allrummet på vindsplan vilket i sig är en riktig godbit med öppet upp till nock och stora gavelfönster med havsutsikt. Ett läckert glasräcke ger balkongen sin fina karaktär. Altandäck i västerläge.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.