Skogsgård 25

Skogsgård 25

Slutpris

800 000 kr


Hishult— Laholm

Skogsgård 25


Slutpris
800 000 kr

Hishult— Laholm

Charmigt hus strax utanför Hishult!

Charmigt rött hus med vita knutar fritt beläget men ändå med några grannar ett stenkast bort. Huset har en gammal historia och användes som byskola runt förra sekelskiftet. Stor tomt om drygt 1000kvm som är delvis inhängnad. Häcken, buskarna och träden ger en privat och omgärdad känsla. På fastigheten finns det även en länga som rymmer garage, verkstad och pannrum. I pannrummet finns en duschkabin och tvättmaskin placerad (ej inkopplade). Loftet nås från garaget.

Här finns tre sovrum, toalett, kök och stort vardagsrum med kamin att värma sig med under den kallare årstiden. Fastigheten bjuder på en fin trädgårdstomt. Härliga umgängesytor och skön harmoni mellan kök, matplats och vardagsrum. Från samtliga fönster bjuds det på härliga vyer över den vackra naturen och tomten. Är det just här er familj ska hitta hem?

Hishult är ett trivsamt samhälle i den östra delen av Laholms kommun. Runt samhället finns fin natur med djupa skogar och små, vackra sjöar. Här finns Hishultsskolan från förskolan till årskurs sex. Därefter får de åka till Våxtorp under högstadietiden.

Huset är förbesiktigat. Missa inte chansen till detta trevliga hus. Varmt välkommen att anmäla er till visning på Mäklarhusets hemsida eller ring oss för att boka er plats.


Boarea
84 kvm
Driftkostnad
21 375 kr/år
Tomtarea
1 044 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-06-01

Mäklarhuset Ängelholm

Denna villa på Skogsgård såldes av oss 2022-06-01. Se alla våra försäljningar i Hishult samt även på Skogsgård.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.