Gamla Göteborgsvägen 23

Gamla Göteborgsvägen 23

Slutpris

2 575 000 kr


Holm— Halmstad

Gamla Göteborgsvägen 23


Slutpris
2 575 000 kr

Holm— Halmstad

Vi är glada över att kunna presentera detta hus i absolut toppskick. Renoverat av fackmän där hantverksarbetet får mycket väl godkänt. Vi gillar stilen både ut- & invändigt. Putsad fasad i vit kulör och gråa betongpannor på taket ger ett stilrent yttre. Invändigt finner vi läckert kök ifrån Kvik, kaklat badrum, spotlights i taken, genomgående släta vita väggar, gömda kabeldragningar, ekparkettgolv och öppna ytor som ger en njutningsfull och bekväm boendemiljö.

Huset är noga renoverat och allt känns genomtänkt. Exklusiva materialval såsom aluminimumfönster, Hajomparti, köksbänkskivor i granit, braskamin från Keddy, mm. Ett imponerande altandäck om 80 kvm som inte bara ligger i ett soligt sydvästläge, utan även bjuder på en fantastisk utsikt.

Husets storlek överraskar och känns större än förväntat. Idag två sovrum på entréplan, kan bli tre genom att dela av matplatsen vid köket. Även källaren erbjuder utrymmen som kan förvandlas till sovrum (flytta tvättstuga). Huset värms upp via en luft/vattenvärmpeump från IVT som ger låga driftkostnader.

Söker ni ett hus med ett lugnt avkopplande läge och prioriterar ett boende med guldkant, då kan detta huset vara något för er!


Referensnummer
145 511
Boarea/biarea
84/84 kvm
Driftkostnad
26 979 kr/år
Tomtarea
1 340 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan med källare
Såld
2014-09-08

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Gamla Göteborgsvägen 23 såldes av oss 2014-09-08. Se alla våra försäljningar i Holm

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.