Tingsvägen 1 / Holm / HALMSTAD

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea/biarea
104/104 kvm
Driftkostnad
36 365 kr/år
Tomtarea
698 kvm
Rum
4 rum (1-3 sovrum)
Såld
2015-02-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Tingsvägen såldes av oss 2015-02-19. Se alla våra försäljningar i Holm samt även på Tingsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Holm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi har förmedlat några av Holms absolut finaste hus. Nu får vi förtroendet igen. Med ett fantastiskt läge och vacker vy över Vapnödalen presenterar vi här ett ytterst välvårdat 60-talshus med endast en ägare under alla år. Entréplan har ursprungligen 3 sovrum (just nu 1 st, men lätt att återställa), stort vardagsrum med fin vy, fräscht kök och bad samt stor källare med bra förvaring och en mysig gillestuga med öppen spis. Vi gillar särskilt läget och utsikten, hörntomten, den inglasade altanen, de genomgående fina parkettgolven, de goda förvaringsutrymmena, öppna spisen, garaget och bastun!

Helt enkelt ett toppenhus som nu väntar på nya ägare. Huset är i inflyttningsklart skick men ger samtidigt de nya ägarna en möjlighet att anpassa huset efter eget tycke och smak. Vi ses :)
/Tommy & Henrik

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.