Bäcksvik / Södra Fagerhult / Hyltebruk / Hylte

EN PÄRLA I SOMMARIDYLL

Slutpris
925 000 kr
Boarea/biarea
ca 136/67 kvm
Driftkostnad
16 463 kr/år
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-08-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Bäcksvik såldes av oss 2019-08-05. Se alla våra försäljningar i Hyltebruk

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Fagerhult är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Bäcksvik! Här upplever man önskedrömmen av fritidsboende i ett hus med mycket charm och trivsel. Det finns två kakelugnar, kamin och vedspis i köket som ingredienser. Vackra gamla spegeldörrar med många av de gamla låsen bevarade. Den härliga tomten erbjuder stor variation med varierande trädslag och vackra stentrappor vid entréer och dekorerade stolpar av granit vid grind. I ladan finns goda förvaringsmöjligheter och gamla redskap som påminner hur man levde på landsbygden förr i tiden. Ett tillfälle för den som uppskattar ett boende med ett flertal kulturhistoriskt intressanta detaljer och föremål.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.