Holländaregatan 12

Holländaregatan 12

Slutpris

775 000 kr


Kanalstaden— Hyltebruk— Hylte

Holländaregatan 12


Slutpris
775 000 kr

Kanalstaden— Hyltebruk— Hylte

Villa i populära Kanalstaden

Välkommen till ett trevligt -30 tals hus på 1 ½-plan med källare. Här möts vi av en välskött trädgård med stenlagd baksida vid altan. I entréplan så har vi sällskapsytor som kök, vardagsrum, matrum samt toalett, tvättstuga och utgång till inbyggd altan. På ovanvåningen finns två väl tilltagna sovrum och ett badrummet med toalett och dusch. Huset är försett med en kamin och luft/luft-värmepump och på tomten hittar vi en garagebyggnad med förrådsutrymme. Kanalstaden är en populär del av Hyltebruk och är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till affärer och dagis. Missa inte att boka din visning! Välkommen till Holländergatan 12.


Boarea/biarea
85/52 kvm
Driftkostnad
25 462 kr/år
Tomtarea
1 072 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2021-07-21

Mäklarhuset Hyltebruk

Denna villa på Holländaregatan såldes av oss 2021-07-21. Se alla våra försäljningar i Hyltebruk samt även på Holländaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.