Kronåkersgatan 14

Kronåkersgatan 14

Slutpris

1 240 000 kr


Örnabäckshult— Hyltebruk— Hylte

Kronåkersgatan 14


Slutpris
1 240 000 kr

Örnabäckshult— Hyltebruk— Hylte

Enplansvilla med källare med fjärrvärme

Nu har du chansen att köpa ditt nästa boende på trevliga Örnabäckshult i Hyltebruk. Här hittar vi ett hus på 1½-plan med här luftig trädgård utan granne mot baksidan. Här finns gott om utrymmen för större familjen. Ett härligt ljust kök som öppnas upp mot matplatsen i vardagsrummet. Vardagsrummet är i vinkel och har stora fönsterpartier ut mot den rymliga och inbyggda altanen. Fjärrvärmen hjälper till att hålla nere kostnaderna och huset är gjort för enkelt och trivsamt boende. Ljusa väggar och mörkare golv skapar en snygg kontrast på entréplan. I källaren hittar vi en trivsam gillestuga med eldstad, stort badrum som även fungerar som tvättstuga, ett hobbyrum och gott om förvaringsutrymmen. Missa inte chansen att se detta härliga hem. Välkommen till Kronåkersgatan 14, välkommen till ditt nästa hem!


Boarea/biarea
109/109 kvm
Driftkostnad
42 366 kr/år
Tomtarea
921 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-03-31

Mäklarhuset Hyltebruk

Denna villa på Kronåkersgatan såldes av oss 2021-03-31. Se alla våra försäljningar i Hyltebruk samt även på Kronåkersgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.