Lindhult / Lindhult, Hyltebruk / Hyltebruk / Hylte

VÄLSKÖTT HÄSTGÅRD

Slutpris
2 320 000 kr
Boarea
160 kvm
Driftkostnad
24 700 kr/år
Rum
4 rum (3 sovrum)
Fastigh.bet
Hylte Lindhult 1:15
Objekttyp
Hästgård
Inriktning
Fritid, Hästgård
Totalareal
4,7 ha
Såld
2017-06-02
Bostaden är såld!

Denna gård på Lindhult Linneberg såldes av oss 2017-06-02. Se alla våra försäljningar i Hyltebruk samt även på Lindhult Linneberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lindhult, Hyltebruk är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välskött hästgård med ca 4,5 ha betesmark i slät terräng och med egen belyst paddock som håller måtten 60x20 meter. Boningshuset är i 1½-plan som 1998 har genomgått en omfattande ombyggnad och innehåller idag stort härligt kök delvis renoverat och med byte av vissa kapitalvaror, rymligt vardagsrum med braskamin, stort helkaklar badrum, 3 rymliga sovrum, tvättstuga m.m. Utanför finns en härlig altan med en vedeldad badtunna för mins 6 vuxna, fristående inglasat uterum m.m. Här finns ju även ett stor ekonomibyggnad med 6 hästboxar, sadelkammare, stor loge, garage, förråd m.m. Här hittar man även en fristående garagebyggnad med dels ett rymligt bilgarage och ett garage som har en port som passar för husvagnar, husbilar eller liknade. Fastigheten är ansluten till fibernätet i Hylte kommun. Välkommen till Lindhult.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn