Aroniavägen 4a

Aroniavägen 4a

Slutpris

3 600 000 kr


Tölö— Kungsbacka

Aroniavägen 4a


Slutpris
3 600 000 kr

Tölö— Kungsbacka

3:A I MARKPLAN MED TVÅ UTEPLATSER OCH GRÄSMATTA. TILLTRÄDE MÖJLIGT I MITTEN AV AUGUSTI 2022

Nu har jag snart möjlighet att presentera en mycket fin 3:a i markplan med två uteplatser och gräsmatta. En perfekt lägenhet för dig som tex flyttat från villa men ändå vill ha möjlighet att gå ut i en trädgård och odla. Med två uteplatser i olika väderstreck finns det möjlighet till både morgonsol och eftermiddagssol. Från populära Tölö tar du dig lätt till centrala Kungsbacka via en promenad eller en kort bil- eller cykeltur.

Välkommen in i hallen där det finns plats att hänga av sig. Innanför entrédörren ligger grå klinkers som sedan övergår till en ekparkett som löper vidare genom hela lägenheten. På väggarna i hallen sitter en ljus tapet.
In till vänster ligger det ljusa köket som har plats för ett köksbord framför fönstret. Ovanför den grå bänkskivan sitter ett vitt kakel. Här finns gott om förvaring i över- och underskåp. Väggarna är vitmålade och vitvaror från Siemens i rostfritt. Utrustning i köket är kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, häll, fläkt, ugn och micro. Alla vitvaror är från 2007. Från köket har du utgång till en stenlagd uteplats där du kan njuta av morgonkaffet i lugn och ro. Eftersom det är en hörnlägenhet har du gräsmatta utmed hela kortsidan av huset vilket ger möjlighet att odla eller om du heller önskar kan du enkelt ställa en studsmatta här. Runt hela trädgården löper en häck som ger insynsskydd.
Vardagsrummet är rymligt och här finns plats för både soffgrupp och matsalsbord. Väggarna har en ljus tapet och från vardagsrummet har du utgång till bostadens andra uteplats. Denna ligger under tak och här finns plats för både grill, loungegrupp eller matbord.
Det finns två rymliga sovrum i bostaden, båda med skjutgarderober med spegelglas. Badrummet har dusch, handfat och wc samt torktumlare (Siemens 2007) och tvättmaskin (Siemens 2014). Här finns en praktisk bänk att vika tvätt på och ovanför bänken sitter skåp för extra förvaring. I badrummet ligger det grå klinkers på golvet med golvvärme och vitt kakel sitter på väggarna.

Säljarna har köpt ny bostad och det finns möjlighet för tillträde i mitten av augusti. Kontakta mäklaren om du är intresserad av en visning redan nu!


Boarea
78 kvm
Avgift
4 241 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2022-05-27

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna lägenhet på Aroniavägen såldes av oss 2022-05-27. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Aroniavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.