Britta Lenas Gata 82

Britta Lenas Gata 82

Slutpris

3 500 000 kr


Hammerö— Kungsbacka

Britta Lenas Gata 82


Slutpris
3 500 000 kr

Hammerö— Kungsbacka

TREVLIG TREA MED INGLASAD BALKONG

Detta är en kommande försäljning av en ljus och välplanerad trea om ca 77 kvm i en mycket populär och trevlig förening! Lägenheten renoverades 2019 med nytt kök, ny matplats utanför köket, nya ytskikt samt bytte ut alla persienner i lägenheten. Här bor du på andra våningen med en härlig inglasad balkong i ett soligt läge. Säljaren letar ny bostad men har ännu inte köpt nytt. Är du intresserad av denna bostad, kontakta mäklaren för mer info kring pris samt eventuell möjlighet till visning.

Välkommen in i en rymlig hall med gott om förvaring i skjutgarderober med spegelglas. Köket är ljust, trevligt och välplanerat med vita luckor och svart arbetsbänk. Utanför köket finns en trevlig matplats. Bredvid matplatsen har säljaren genom att flytta en vägg byggt ett platsbyggt skåp med extra förvaring. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet gör att lägenheten känns social. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen. Här trivs man året runt! Varma dagar kan du skjuta glasdörrarna och njuta av solen. Kallare dagar är det ett perfekt extra rum att tända ljus i och höra regnet smattra.

Det finns två sovrum i bostaden. Det ena sovrummet har gott om förvaring i platsbyggda garderober. Det andra sovrummet rymmer både säng och arbetshörna för den som önskar. Båda sovrummen är ljusa och har en härlig utsikt över området. Badrummet är smakfullt renoverat med vitt kakel på väggarna och grå klinkers på golvet. Här finns dusch, wc, handfatskommod, tvättmaskin och torktumlare.

I denna förening finns flera unika fördelar så som tex bastuanläggning, boulebana, övernattningslägenhet, bibliotek, bikupor, snickeriverkstad, pingisrum och cykelrum. Föreningen har även två välutrustad tvättstugor.
Det finns även möjlighet att odla för den som är intresserad. Det finns en gemensam grillplats i föreningen där man gärna träffas och umgås.
Området är beläget med gångavstånd till lekplatser, förskolor, skolor, affärer, gym, bowlinghall mm. Med buss nr 3 tar du dig snabbt ner till centrum. Det finns möjlighet att hyra eget garage i länga nära huset där varannan garageplats har El-bilsladdare. Det finns även vanliga parkeringar med El-bilsladdare.


Boarea
77.2 kvm
Avgift
5 518 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-12-14

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna lägenhet på Britta Lenas Gata såldes av oss 2021-12-14. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Britta Lenas Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.