Håkansgårdsgatan 53

Håkansgårdsgatan 53

Slutpris

5 200 000 kr


Varla— Kungsbacka

Håkansgårdsgatan 53


Slutpris
5 200 000 kr

Varla— Kungsbacka

VILLA I TVÅ PLAN I POPULÄRA VARLA MED GARAGE OCH HÄRLIG TOMT SAMT UTERUM

Välkommen till detta mycket trevliga hus i Varla!
I barnvänliga och populära Varla har du möjlighet att bo nära natur och samtidigt bekvämt nära stadens alla bekvämligheter.

När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter i en smidig skjutgarderob. Här finns gott om plats för alla familjemedlemmars ytterkläder och skor, vilket hjälper till att hålla ordning och reda. Från hallen öppnar sig det härliga vardagsrummet, som med sina generösa ytor blir en naturlig samlingsplats för umgänge och avkoppling. En mysig kamin ger extra värme och atmosfär under kyliga kvällar. Från vardagsrummet når du även uterummet, som du kan njuta av året runt. Träaltanen är lättillgänglig från både vardagsrummet och uterummet, perfekt för utomhusmiddagar och avkopplande stunder. Köket är nyligen renoverat och välplanerat och är utrustat med moderna vitvaror i rostfritt stål samt stilrena, vita släta luckor. Här finns gott om utrymme för matlagning och en matplats för mysiga frukostar eller middagar tillsammans. På entréplan finns det även en nyrenoverad gästtoalett, samt ett extra sovrum som går lika bra att använda som ett hemmakontor. Här finns även tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Garaget har direktaccess från entréplan och är inte bara praktiskt för bilen utan erbjuder även gott om förvaring eller en plats för hemmafixaren. Här finns även en relaxavdelning som passar perfekt som ett hemmagym med bastu och dusch. Här finns även gott om förvaringsutrymme.

En trappa upp hittar du ett underbart sovrum med gott om plats för en dubbelsäng. Här finns även generösa garderober längs ena väggen, vilket ger rikligt med förvaringsutrymme för kläder och personliga tillhörigheter. För barnen finns det ett charmigt gemensamt sovrum, men tack vare den smarta planlösningen kan detta stora rum enkelt delas upp i två separata sovrum om så önskas. Här finns även ett trevligt allrum med takfönster. Detta våningsplan inkluderar även ett badrum med toalett och badkar.

Sammanfattningsvis erbjuder detta hus ett bekvämt och välplanerat boende i ett familjevänligt område med närhet till natur, skolor och andra bekvämligheter. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och möjlighet till förhandsvisning!


Boarea/biarea
135/40 kvm
Driftkostnad
35 542 kr/år
Tomtarea
688 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-10-20

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna villa på Håkansgårdsgatan såldes av oss 2023-10-20. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Håkansgårdsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.