Sagas väg 11 / Kungsbacka - Kolla / Kungsbacka

Bekvämt och modernt boende med villakänsla!

Slutpris
4 100 000 kr
Boarea
111 kvm
Avgift
5 486 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sagas Väg såldes av oss 2019-10-13. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Sagas Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsbacka - Kolla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här på trevliga Sagas väg 11 i Kolla, den södra delen av Kungsbacka, hittar du denna ljusa och välplanerade bostadsrätt i kedjehusform om 111 kvm med fyra rum och kök i ett plan. Bostaden är mycket tilltalande och erbjuder både fräscha ytskikt, härlig rymd, vackert ljusinsläpp och lättmöblerade rum. Bostaden är utrustad med ett modernt, funktionellt och härligt kök (2015) med ljusa väggar och parkettgolv. Här hittar du även tre sovrum samt ett rymligt och luftigt vardagsrum med stora fönster som släpper in solens strålar med plats för både matgrupp, soffa och övrig inredning. Vidare finns här ett funktionellt, ljust och trevligt badrum, kombinerat tvättrum och groventré, gästtoalett och en klädkammare. Denna bostadsrätt med "villakänsla" förgylls av en insynsskyddad uteplats med lättmöblerade ytor med underbart solsken ända in på kvällskvisten. Här är du del av en välskött förening med god ekonomi. I avgiften om 5486 kronor ingår basutbud av TV/Bredband och parkering i det vidbyggda garaget. Dessutom erbjuds du tillgång till lekplats, gästparkeringar och soprum.
Önskar du bo bekvämt i ett av Kungsbackas trevligaste områden med närhet till både skola och förskola (Kolla Skolan F-9), vacker natur med motionsslingor i Kungsbacka skogen men även gångavstånd till Kungsbacka innerstad för shopping och uteliv? Då har du hittat hem! Önskar du dessutom att det ska vara enkelt att pendla når du Kungsbacka Station på några minuter samt påfart E6 norr/söder.
Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.