Gårdstorp 101 / Kvibille / Halmstad

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea/biarea
97/70 kvm
Driftkostnad
28 483 kr/år
Tomtarea
1 367 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2015-03-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Gårdstorp såldes av oss 2015-03-10. Se alla våra försäljningar i Kvibille samt även på Gårdstorp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvibille är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Drömmer du om ett hus på landet? Då kommer du minst sagt älska detta mysiga boende strax utanför Kvibille med sitt lantliga läge och utsikt över slätterna. Nuvarande ägare har renoverat med både stil och finess så som det öppna och ljusa vardagsrummet med härligt ljusflöde från stora fönsterpartier eller det charmiga ovanplanet med öppet upp till nock och synliga takbjälkar. Källarplan har en hög boendestandard med fräscha och fina utrymmen, från altanen och terrassen njuter vi av både solens strålar samt utsikten. Varmt välkomna! /Henrik & Tommy.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.