Norrelundsvägen 99

Norrelundsvägen 99

Slutpris

4 100 000 kr


Onsala— Kungsbacka

Norrelundsvägen 99


Slutpris
4 100 000 kr

Onsala— Kungsbacka

NYRENOVERAT HUS MED SMAKFULLA DETALJER OCH NÄRHET TILL CENTRALA KUNGSBACKA!

Detta mycket trevliga hus erbjuder en underbar kombination av lantligt boende och närhet till bekvämligheter. Beläget i vackra Onsala, endast 15 minuters bilfärd från centrala Kungsbacka, är detta hus det perfekta valet för den som söker lugn och ro utan att kompromissa med bekvämligheter. Huset har genomgått omfattande renoveringar både utvändigt och invändigt de senaste åren och har fått ett modernt och stilfullt utseende. Med två sovrum på entréplan och möjlighet till ett extra sovrum i källarplan, erbjuder denna bostad gott om utrymme för en familj eller för den som önskar extra utrymme för gäster eller hobbyrum. Det större sovrummet har plats för en dubbelsäng och det mindre är ca 6 kvm och passar perfekt som ett barnrum eller ett hemmakontor.

På entréplan möts du av ett mycket smakfullt kök med en köksö och med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns gott om plats för umgänge och mysiga stunder framför kaminen. Vid murstocken har man tagit fram en vacker tegelvägg som ger en rustik och charmig atmosfär. I köket har man skapat en liknande tegelvägg över arbetsbänken, vilket ger en unik och karakteristisk touch till rummet. Badrummet är smakfullt renoverat och erbjuder dubbla duschar, dubbla handfat, handukstork och toalett. Här kan du verkligen koppla av och njuta av en spa-liknande atmosfär.

På framsidan av huset finns en härlig altan som du når direkt från vardagsrummet. Här kan du njuta av soliga dagar och trevliga grillkvällar med familj och vänner. Sovrummet har även en balkong som erbjuder en vacker utsikt över omgivningen, balkongen når du även från köket. Den stora och välskötta trädgården är en fröjd för ögat med sina vackra växter och buskar. Det är en perfekt plats för barn att leka på och för trädgårdsentusiasten att odla och skapa sina egna gröna oaser. Framför huset finns även gott om parkeringsplats med utrymme för flera bilar.

I källarplan, som ännu inte har renoverats, finns tvättstugan och gott om förråd för förvaring. Dessutom finns ett extra rum som skulle passa utmärkt som ett tredje sovrum. Här finns även ett hobbyrum att nyttja efter dina egna önskemål. Från källarplan har du en egen utgång till trädgården, vilket gör det enkelt att ta sig ut och njuta av den gröna omgivningen.

Sammanfattningsvis erbjuder detta hus i Onsala en unik möjlighet att bo lantligt med närhet till stadens bekvämligheter. Med sina två sovrum, möjlighet till ett tredje sovrum i källaren, moderna renoveringar, härliga utrymmen både inomhus och utomhus samt den stora trädgården, kommer detta hus att bli ett hem att trivas i under många år framöver.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och möjlighet till förhandsvisning!


Boarea/biarea
62/39 kvm
Driftkostnad
39 900 kr/år
Tomtarea
1 803 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-07-20

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna villa på Norrelundsvägen såldes av oss 2023-07-20. Se alla våra försäljningar i Onsala samt även på Norrelundsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.