Åkulla 31

Åkulla 31

Slutpris

2 500 000 kr


Åkulla— Rolfstorp— Varberg

Åkulla 31


Slutpris
2 500 000 kr

Åkulla— Rolfstorp— Varberg

Ett paradis för naturälskaren året om!

Här får du chans till ett mysigt åretruntboende eller om du drömmer om ett ställe att tillbringa lediga dagar på där du är omgiven av fantastisk natur och ett aktivt friluftsliv. I Åkulla njuter man året om av vackra bokskogar, vandringsleder, fiske och bad i sjöar och inte minst vintertid i de fina längdskidspåren. Med bara ett par minuters promenad når du Yasjön och Åkulla Outdoor Resort som har blivit väldigt populärt det senaste och erbjuder restaurang och en mängd olika aktiviteter.

Huset innehåller kök med charmig och fungerade vedspis, härliga sällskapsytor, 4 sovrum och två badrum. Två vackra kakelugnar och en kamin är sköna detaljer att vila ögonen på. Lummig och insynsskyddad tomt på 950 kvm med naturen runt om och även med några grannar i närheten som ökar tryggheten.

Ta chansen att bo mitt i Åkulla bokskogar med massor av roliga och kända utflyktsmål runt om som bl.a Ästad vingård, Öströö fårfarm, Hiaklitten och Gekås i Ullared för att bara nämna några!


Boarea
126 kvm
Tomtarea
950 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-01-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.