Dalslyckevägen 21

Dalslyckevägen 21

Slutpris

5 800 000 kr


Särö— Kungsbacka

Dalslyckevägen 21


Slutpris
5 800 000 kr

Kungsbacka - Särö

Familjevilla från 1967 med solceller, lummig trädgård, garage samt stora sociala ytor!

Varmt välkommen till natursköna Särö och denna mysiga familjevilla byggd 1967. Här har samma familj bott sedan byggåret. Husets boarea om 155 kvm fördelar sig på två etage där entréplanet har en välkomnande och rymlig hall där förvaringsmöjligheterna är goda. Från hallen tar du dig vidare till husets övre plan där du möts av ett väl tilltaget vardagsrum med gott om ljusinsläpp från flera väderstreck, en mysig kamin som skänker både värme och trivsel och plats för soffgrupp och matsalsmöbel. Intill vardagsrummet finns husets charmiga kök i vinkel utrustat med allt man kan tänkas behöva, här finns också utgång till trädgården. Sovrummet är stort och har utgång till trädgården, intill finns ett av husets två badrum som även har tvättmaskin och torktumlare.

På entréplanet finns tre bra sovrum perfekta som barnrum eller gästrum. Ett hemmakontor som med fördel också kan användas som ett gemensamt lekrum. På detta plan finns också ett helkaklat badrum med både dusch och bubbelbadkar. En trappa ner finner du källarplanet som har ett allrum som idag används som ett relaxrum. Intill finns bastu och duschrum samt flertalet förrådsutrymmen. Huset har ett vidbyggt garage och vedförråd samt ett förråd på tomten för trädgårdsredskap.

Utanför huset finns en lummig och fin uppväxt trädgårdstomt i olika etapper som erbjuder plats för avkoppling, lek och odling. Tomten pryds av bland annat syrenbuskar, höstanemoner, pioner, spireor, lagerhägg samt bärbuskar så som krusbär och vinbär. För barnen finns det gott om plats till studsmatta, lekstuga, sandlåda och andra utomhusaktiviteter. 2023 investerade man i solpaneler.

Här bor du på en lugn och barnvänlig gata i ett naturskönt område. Förskola, skola, servicebutiker samt golfbanor och salta bad en kort bit bort.

Huset är besiktat och protokollet ligger bifogat. Tillträde möjligt omgående. Välkommen att boka in dig på vising!


Boarea/biarea
155/35 kvm
Driftkostnad
35 673 kr/år
Tomtarea
1 286 kvm
Rum
6 rum (4-6 sovrum)
Såld
2024-08-06

Mäklarhuset Mölndal

Denna villa på Dalslyckevägen såldes av oss 2024-08-06. Se alla våra försäljningar i Särö samt även på Dalslyckevägen.

Boka värdering

Julia Hult

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.