Oskarströmsvägen 60 / Sennan / Halmstad

Här kommer alla känslorna på en och samma gång!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea/biarea
ca 125/68 kvm
Driftkostnad
28 981 kr/år
Tomtarea
1 400 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Oskarströmsvägen såldes av oss 2020-05-08. Se alla våra försäljningar i Sennan samt även på Oskarströmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sennan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi gillar 50-talshus som är gedigna i sin konstruktion, lätta att underhålla och ofta bjuder på charmiga inslag. I Sennan på Oskarströmsvägen 60 finner vi en väl underhållen pärla som bjuder på ett mysigt och varmt intryck. Med varsam hand har man lyckats skapa en högst trivsam boendemiljö. Invändigt väntar vackra bevarade trägolv i fiskbensmönster och öppen spis, vilket blir en härlig kontrast till modernt kök och badrum. Gillar man att njuta av sol utomhus så finns här ett nybyggt altandäck om ca 55 kvm i syd-sydvästläge med solchans från morgon till kväll. Börjar regnet titta ned från skyn så finns även en överbyggd altan. Därtill finns här en ny värmepump som borgar för låga driftkostnader och helt nyrenoverad övervåning. Värt att nämna är även den lummiga tomten samt garage och uppfart med plats för flera bilar, släp, husvagn etc.

Välkomna till ett hus som får känslorna att komma igång!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.