Oskarströmsvägen 51B / Sennan / Halmstad

Villa i Sennan med två garage och en fantastisk vy över Nissan!

Slutpris
2 450 000 kr
Boarea
139 kvm
Driftkostnad
25 363 kr/år
Tomtarea
1 314 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2020-07-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Oskarströmsvägen såldes av oss 2020-07-03. Se alla våra försäljningar i Sennan samt även på Oskarströmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sennan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I härliga Sennan hittar vi denna 1,5-plansvilla om 139 kvadratmeter. Här har du chansen att köpa ett trevligt och väl omhändertaget boende med fräscha ytskikt och generösa biytor i form av ett dubbelgarage om ca 60 kvadratmeter med verktygsvägg och lyft samt ytterligare ett garage i anslutning till huset. Huset erbjuder fräscht köket med tillhörande matrum, stort vardagsrum, 3 sovrum, allrum, 2 badrum och ett generöst uterum med vy över Nissan. Huset står på en vacker tomt med gräs- och grusytor och en inramande trädgård kantad av träd och buskar. På övervåningen finns också en charmig balkong med plats för ett mindre bord och stolar.

Bor man i Sennan har man alltid nära till naturen, vilket bidrar till att göra detta område till en trivsam del av Halmstad kommun. Här ringlar Nissan fram precis intill huset och för att komma till Halmstad centrum behöver du bara köra cirka 20 minuter med bil. Varmt välkommen att boka in dig på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.