Bokeberg 643 / Simlångsdalen / Halmstad

Lummig fritidsfastighet inbäddad i skog och grönska utanför Simlångsdalen!

Slutpris
1 015 000 kr
Boarea
60 kvm
Driftkostnad
13 500 kr/år
Totalareal
1 757 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-30
Bostaden är såld!

Denna villa på skogen såldes av oss 2019-08-30. Se alla våra försäljningar i Simlångsdalen samt även på skogen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Simlångsdalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Letar du efter en fastighet utan grannar och med ett lantligt lugn? Utanför Simlångsdalen kan vi nu erbjuda en fritidsfastighet med friköpt tomt om 1 757 kvm där lugnet snabbt infinner sig. Tomten är lummigt inbäddad i skog och grönska med små vattenfall, fontän, lusthus etc. Huvudbyggnaden består av 3 sovrum, kök, badrum och ett vardagsrum med braskamin. Utvändigt erbjuds ett vidbyggt uterum, stensatt uteplats med fin utsikt över tomten samt ett friliggande garage med verkstadsdel. Fastigheten har endast haft en ägare sedan 1968 vilket tyder på en oerhörd trivsamhet. Huset värms upp av en luftvärmepump och har enskilt vatten och avlopp.

Fastigheten är i behov av uppdatering både invändigt som utvändigt för att uppnå dess forna glans. Denna fastigheten har förutsättningar att bli något alldeles extra och lägen som dessa är sällan till salu! Välkommen att boka in dig på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.