Mäklare i Halmstad

Emil Karlsson

Emil Karlsson

Emil Karlsson

Fastighetsmäklare / Bygg- & fastighetsekonom

Kontor
Halmstad

Mäklare i Halmstad

Emil Karlsson

Emil började arbeta på Mäklarhuset 2016 och blev registrerad mäklare 2019. Emil har en bakgrund som elitvolleybollspelare med bland annat ett SM-guld i bagaget. Emil har höga ambitioner och strävar alltid efter att bli lite bättre varje dag.

Höga ambitioner

Emil är en resultatdriven mäklare med hjärtat på rätt ställe. Emils framtoning präglas av en ödmjuk personlighet kryddat med en stor dos vinnarmentalitet. Han är van vid schyssta ärliga tag och att göra det lilla extra som krävs för att lyckas. Troligen är det därför Emil var med på topplistan (topp 5) över Halmstads mest anlitade mäklare!

Bakgrund

Utbildad bygg- och fastighetsekonom (2015-2019). Mäklarhuset 2016.

"Jag vet vad som krävs för att nå bästa möjliga resultat!"
Google reviews
4.9

HittaMäklare
4.8Mäklare & medarbetare


Kundrecensioner

4,9

Här måste jag verkligen ge beröm till mäklarhuset. Deras jobb för att jag skulle känna mig trygg i försäljning av mitt hus och samtidigt köp av ett nytt hus har verkligen fungerat. Ett speciellt tack till Emil som löste allt med både tyskar och danskar som ville köpa mitt hus. Och hjälpen med nytt hus. Det som jag var nervös över med försäljningen, köp av nytt hus, skatt, och deklarationen löste Emil galant för mig. 5+ och ett hjärta för alla helger jag ringde och störde💖 Stort tack för allt🤗
Peter Johansson
Emil visade vägen från första mötet till överlåtelse, genom att vara lyhörd, lösningsorienterad och framförallt engagerad genom hela processen. Med ett väldigt trevligt bemötande när man ringer och smsar i tid och otid! 10/10
Alexander Olsson
Vi kan varmt rekommendera Emil Karlsson på Mäklarhuset. Emil är en lugn, lyssnande, informativ och mycket kunnig mäklare. Emil har även varit mycket bra på återkoppling under husförsäljningen som han skött på ett professionellt och förtroendeingivande sätt.
Bodil Pearson
Efter 38 år i samma hus önskar man bara att hitta rätt mäklare. Och…det gjorde vi. Emil Karlsson är en ärlig, professionell och lyssnande mäklare. Vi kände oss helt trygga i hans händer och vår husförsäljning kunde inte bli bättre.
Ylva Svensson
Emil är en ödmjuk vinnarskalle, som lyckades med en snabb och smidig försäljning av vårt hus. Vi är mycket nöjda och rekommenderar Emil varmt.
Lena Barood
Bättre mäklare får man leta efter! Bättre mäklare får man leta efter , vi sålde vårt sommarhus i Frösakull med hjälp av Henrik. Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. Perfekt från A till Ö. Kan varmt rekommendera Henrik, Tommy och Emil på Mäklarhuset i Halmstad. Eva-Lotta och Göran Stierna
Göran Stierna

Hitta till oss


Mäklarhuset Halmstad Köpmansgatan 10 (inne i Drottning Kristina-passagen, granne med Espresso House), 302 42 Halmstad

Öppettider


Måndag-Fredag 08:30-17:00


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.