Furulundsgränd 8 / Slättåkra / Halmstad

Familjevilla med stora ytor och ett fantastiskt läge!

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea/biarea
129/129 kvm
Driftkostnad
43 184 kr/år
Tomtarea
1 227 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2020-10-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Furulundsgränd såldes av oss 2020-10-30. Se alla våra försäljningar i Slättåkra samt även på Furulundsgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slättåkra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Furulundsgränd 8 och denna 1-plansvilla med källare, 129+129 kvm. På totalt 258 kvm huserar stora sällskapsytor, två rejäla sovrum som kan bli fyra sovrum om man väljer att dela av TV-rummet, kök med stor matplats, stort helkaklat badrum (renoverat 2012) samt källarplan med duschrum, bastu, gillestuga, hobbyrum, gästrum, tvättstuga och förråd mm. Huset har även ett uterum om 42 kvm med öppen spis, garage och redskapsförråd.

Uppvärmning sker via en nyare luft-vattenvärmepump som borgar för låga driftkostnader. I källaren och i uterummet finns även öppna spisar som kan skänka både mysfaktor och värme.

Läget är mycket bra längst in på återvändsgata, granne med naturen. Här erbjuds vackra vyer och ett ostört läge där atmosfären präglas av lugn och harmoni.

Välkomna till Slättåkra en liten by belägen mellan E6:an och Riksväg 26. Det gamla bondesamhället präglas av en härlig stillsamhet och den omkringliggande naturen är enastående. För dig som strävar efter lugn och natursköna upplevelser finns det mycket att se och uppleva i Slättåkra med omnejd. Här finns företagare, aktiva föreningar, en vacker kyrka, bygdegård, förskola och mycket mer. Dessutom bidrar närheten till Oskarström och Kvibille att ett större serviceutbud bara ligger några minuter bort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.