By 22

By 22

Slutpris

2 200 000 kr


Stråvalla— Varberg

By 22


Slutpris
2 200 000 kr

Stråvalla— Varberg

Litet paradis mellan Varberg och Kungsbacka

Mysig stuga eller varför inte bo här året-runt?

48 välplanerade kvadrat med mycket charm! Här finns ett kök med matplats, ett allrum med öppen spis och glasdörrar ut till terrassen, två sovrum och en toalett. Dusch finns på utsidan, bohemian style. Detta sommarhus har bevarats med omsorg och har vackra detaljer. Det är en parkliknande tomt som anlagts av en trädgårdsmästare från början med mängder av ätbart såsom krusbär, björnbär, krusbär, vinbär och hallon. Dessutom finns ett hav av blåbärsris och det växer kantareller i trädgården.

På tomten finns även ett orangeri som förlänger säsongen och förenklar när man är många. Det finns även en liten gäststuga samt två förrådsbyggnader och ett växthus. Ta med gitarren och vännerna och gå ner till grillplatsen och bara häng och ha mysigt tillsammans. Den stora tomten ligger i anslutning till ett skogsparti och bjuder in till att skapa nya charmiga miljöer.

Det tar ca 10 minuter att cykla till Stråvalla strand, som är en lång fin sandstrand och där det numera även finns en 80 m lång badbrygga. Lugna omgivningar, ibland brus från motorvägen som ligger nära. Närhet till Frillesås centrum, Väröbacka centrum och Varbergs stadskärna drygt 20 minuters bilfärd.


Boarea
48 kvm
Driftkostnad
23 493 kr/år
Tomtarea
2 795 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-05-17

Mäklarhuset Varberg

Denna fritidshus på By såldes av oss 2024-05-17. Se alla våra försäljningar i Stråvalla samt även på By.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.