Arrendevägen 80 / Träslövsläge / Varberg

Härligt fritidshus i eftertraktade Träslövsläge!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
45 kvm
Arrende
12 500 kr/år
Driftkostnad
10 126 kr/år
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-03-09
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Arrendevägen såldes av oss 2020-03-09. Se alla våra försäljningar i Träslövsläge samt även på Arrendevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Träslövsläge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du möjlighet att förvärva ett härligt sommarnöje i eftertraktade Träslövsläge! Stugan bjuder på öppna sociala ytor med fina ljusinsläpp och en härlig uteplats. Med närhet till bad, strandpromenader, naturområden, restauranger och affärer finns allt man kan tänkas behöva på armlängds avstånd. För barnfamiljen finns fina områden för de unga att utforska och leka på samt fina cykelvägar för trygg framfört hela vägen in till stan.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Träslövsläge

Träslövsläge eller också välkänt som "Läjet" ligger ca 6 km söder om Varberg. Orten har ca 2000 invånare och har på senare år blivit en mycket populär bostadsort. I Läjet bor man med havet som närmsta granne samt härliga stränder och sköna bad.

Nöje

Längs med havet finns du mysiga restauranger, glasscafé och de två båthamnarna. Det finns även många härliga stigar för promenader runt omkring området.

Sport och fritid

I Träslövsläge finns det fotbollsplaner, idrottshall och en fantastisk fin skola som är relativt nybyggd och i toppskick! Sandstränder som sträcker sig längs med hela Träslövsläge med många badplatser.

Kommunikation

Med bil tar man sig enkelt in till Varberg centrum på dryga 5-10 minuter. Det finns goda bussförbindelser som gör att man enkelt tar sig till och från arbete och skola.

Familjeliv

I Träslövsläge har du nära till skolor, förskolor, matbutik och vårdcentral. Mycket lekplatser och härliga grönområden runt om kring.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.