Fornövägen 5

Fornövägen 5

Slutpris

3 000 000 kr


Björkäng— Tvååker— Varberg

Fornövägen 5


Slutpris
3 000 000 kr

Björkäng— Tvååker— Varberg

Fritidshus eller åretruntbostad? Valet är ditt!

Varmt välkomna till denna fastighet som idag används som fritidshus, men för dig som söker permanentboende passar det även som det! Fritidshuset ligger inbäddad i grönska och fruktträd i närheten av Björkängs havsbad! På 70 kvm så ryms hela tre sovrum, badrum med dusch och toppmatad tvättmaskin, ett välutrustat nyrenoverat IKEA-kök från 2019, och ett rymligt vardagsrum med plats för både soffa och matplats. Vid husets entré finns en härlig altan som passar perfekt för både morgonkaffet och grillkvällar med familj och vänner. Tomten är rejäl med gott om gräsyta för barn med spring i benen! Här finns även carport, uppfart med gott om parkeringsmöjligheter samt en förrådsbod, med isolerat golv och väggar samt förberett för elanslutning.

På ca tio minuter till fots tar man sig ner till Björkängs havsbad som har en kilometerlång sandstrand. Ett riktigt sommarparadis, speciellt för kitesurfare! Perfekt för ett morgonbad eller kvällsdopp i sommarvärmen.
Sommartid finns här även restaurang, affär, lekplats med studsmattor samt padelbana. Cykelväg finns längs Kattegattleden hela vägen till Träslövsläge och sen vidare mot Varberg.


Boarea
70 kvm
Driftkostnad
19 694 kr/år
Tomtarea
1 327 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-03-22

Mäklarhuset Falkenberg

Denna fritidshus på Fornövägen såldes av oss 2024-03-22. Se alla våra försäljningar i Tvååker samt även på Fornövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.