Timotejvägen 5 / Björkäng / Tvååker / Varberg

Ultimata semesterkonceptet! Eller varför inte bo här året om?

Slutpris
3 465 000 kr
Boarea
80 kvm
Driftkostnad
25 207 kr/år
Tomtarea
910 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-06-16
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Timotejvägen såldes av oss 2020-06-16. Se alla våra försäljningar i Tvååker samt även på Timotejvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björkäng är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Timotejvägen 5 har nuvarande ägare de senaste 3 åren skapat ett underbart semesterkoncept. Tidigare fanns 2 stugor som stod i vinkel på tomten och nu är ihopbyggda. Här är nya aluminiumfönster, ny träfasad och ny isolering. Invändigt är samtliga ytskikt nya, all el ny och en vacker braskamin har installerats. Du gör entré direkt in i storstugan med kök och vardagsrum i öppen planlösning med breda pardörrar i glas ut till den generösa träterrassen som ligger i västerläge. Det finns ett stort badrum med tvättmaskin, ett förråd samt 2 sovrum varav det större bjuder på pardörr i glas ut till terrassen. På tomten finns ett nybyggt attefallshus om 25 kvm med wc, isolerad gäststuga med el och ett förråd för trädgårdsredskap. På några minuter promenerar du ner till Björkängs underbara, långa sandstrand och sommartid finns här både affär och restaurang och här är är även populärt för Kite-surfing.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Björkäng

Björkäng ligger ca 13 km söder om Varberg, strax norr om Falkenbergs kommun. Området ligger alldeles vid havet och är välkänt för sin vackra kilometerlånga sandstrand. Oavsett om du söker ett avkopplande fritids- eller permanentboende så erbjuds här en vacker miljö där havet möter naturen.

Nöje

Att få promenera längs de härliga sanddynerna och samtidigt få njuta av vacker fågelsång är en upplevelse som varmt rekommenderas!Att få promenera längs de härliga sanddynerna och samtidigt få njuta av vacker fågelsång är en upplevelse som varmt rekommenderas!

Sport och fritid

Nära in till ligger Tvååker där det finns gott om olika alternativ för sport och nöje med fotbollsplaner, idrottshall och gym.

Kommunikation

Skolor och vård ligger inom rimligt avstånd tillhörande till både Varberg och Falkenberg. Bussförbindelser finns mellan Varberg och Falkenberg med buss 652.

Familjeliv

Här finns det gott om sandstränder, naturliv och möts av en harmonisk och lugn aura. Perfekt för familjen som vill ha sin egna trädgård med avstånd till grannar och stadsruset.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.