Normanstorp Rosenlund 305

Normanstorp Rosenlund 305

Slutpris

1 595 000 kr


Gällared— Ullared— Falkenberg

Normanstorp Rosenlund 305


Slutpris
1 595 000 kr

Gällared— Ullared— Falkenberg

Villa med två uthus i Hallands inland!

Mellan Okome och Gällared hittar vi Normanstorp. En lantligt belägen villa med två uthus som ger fastigheten stora möjligheter att kunna utöva en hobby, ett intresse eller rent av verksamhet. Boningshuset erbjuder kök, vardagsrum och gästtoalett i entréplan, på övervåningen finns två sovrum samt gästtoalett och i källaren finns gott om ytor med bland annat allrum med öppen spis, gästrum och möjligheter till eget spa då bastu redan finns. Från köket når man dessutom ett inbyggt uterum med öppen spis, och här finns även en trappa ner till källaren.

Läget är fantastiskt mitt i det natursköna, halländska inlandet. Här är man omgiven av ängar, skog och i närområdena finns mängder av fina vattendrag. På relativt korta avstånd når man både Ätran och Ullared med bl.a. norra Europas största varuhus Gekås. Kanske är det här ni kommer leva ett lugnt och naturnära liv utan stress?

Välkommen på visning!


Boarea
126 kvm
Driftkostnad
28 743 kr/år
Tomtarea
2 337 kvm
Rum
5 rum (2 sovrum)
Såld
2022-04-29

Mäklarhuset Falkenberg

Denna villa på Normanstorp Rosenlund såldes av oss 2022-04-29. Se alla våra försäljningar i Ullared samt även på Normanstorp Rosenlund.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.