Låddholmsvägen 120 / Låddholmen / Vallda / Kungsbacka

FANTASTISKT LÄGE!

Slutpris
4 150 000 kr
Boarea/biarea
52/3 kvm
Driftkostnad
5 204 kr/år
Tomtarea
1 010 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2019-07-11
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Låddholmsvägen såldes av oss 2019-07-11. Se alla våra försäljningar i Vallda samt även på Låddholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Låddholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fastighet med ett unikt läge utmed den vackra västkusten där havsutsikten är hänförande. Här bor ni ostört och lugnt med havsbad direkt inpå knuten, beläget på en udde mellan Vallda Sandös fina naturområden och Lerkils småbåtshamn. Fastigheten är idag bebyggd med ett bostadshus om cirka 52 kvm samt en mindre verktygsbod om cirka 12 kvm. Missa inte denna möjlighet att förvärva en egen sommaroas långt ifrån stadens stress.

Bostadens säljs med en friskrivningsklausul.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.