Kung Ranes Väg 21

Kung Ranes Väg 21

Slutpris

3 150 000 kr


Apelvikshöjd— Varberg

Kung Ranes Väg 21


Slutpris
3 150 000 kr

Apelvikshöjd— Varberg

Kanonfin trea ett par minuter från havet!

Välkommen till en rymlig och superhärlig trea med en renoverad och mysig interiör. Här får du inte bara en toppenlägenhet utan även ett magiskt läge där du hoppar på cykeln och på bara ett par minuter är nere vid havet och Apelvikens fantastiska strand.

Du bor med en skön känsla där du har egen ingång med altan precis utanför och här finns även en inglasad balkong. En glimt av havet gör att du ständigt känner närheten ner till strand, klippor och hav. Lägenhet är ljus och mycket trivsam då den är genomgående och har fönster ut mot två olika håll. Både hall, vardagsrum, kök, badrum och sovrummen är väl tilltagna och bjuder på en skön atmosfär. Parkettgolv i alla rum förutom i hallen där du har praktiskt laminatgolv. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare samt gott om förvaring bakom de mörkblå skåpsluckorna.

Ett ypperligt läge på Apelvikshöjd med kort avstånd in till centrum och inte minst till Apelviken där sommarrestaurangerna snart slår upp sina dörrar med god mat och skönt häng.

Hoppas vi ses på visning!


Boarea
84.5 kvm
Avgift
4 794 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2024-01-30

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Kung Ranes Väg såldes av oss 2024-01-30. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Kung Ranes Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.