Adam Birk, ansvarig mäklare i Varberg
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Adam Birk

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Trönninge—

Varberg




Trönninge— Varberg


Förberedd försäljning

Trönninge— Varberg

3:a med härlig känsla av nytt högst upp i huset med havsutsikt!


Referensnummer
561 050
Boarea
71 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)

Mäklarhuset Varberg

Kontakta Adam för mer information kring Anmäl intresse.

Adam Birk

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området

Trönninge

Trönninge är en ort 5 km nordost av Varberg med cirka 900 invånare. Trönninge passar alla åldrar och det finns boenden i form av villor, bostadsrätter, radhus och hyresrätter. Här bor du med närhet till natur, skola samt förskola.


01
Fördelar med området
Parker/Grönområden Barnvänligt Bussar Cykelbanor Motionsspår Hundvänligt Lätt att parkera bilen

02
Nöje

I Trönninge finns fina motions- och vandringsstråk i härlig natur, glöm inte svänga förbi kulturminnet Bolsestugan som tros vara från 1700-talet. Här finns en lokal pizzeria och även den omtyckta butiken Lillegårdens kött & chark där du hittar allt för en lyckad middag. Önskar du mer liv och rörelse har du nära in till Varbergs centrum som erbjuder ett stort utbud både av affärer, galleria och restauranger.


03
Sport och fritid

I anslutning till Trönninge skola finns Tresteget - Trönninge idrottscentrum, med friidrottshall, gymnastikhall och idrottshall, tillsammans totalt 9 000 kvadratmeter. Strax utanför Trönninge ligger Annebergsbanan som tillhör Varbergs Motorklubb. Annebergsbanan är en motorcross- och endurobana. Ortens fotbollsklubb heter Trönninge BK. Klubben bildades 1967 i Trönninge men bedrivs idag på Håstens IP i Varberg där även klubbstugan ligger.


04
Kommunikation

Till Trönninge tar det cirka 12 minuter med bil från Varbergscentrum, samt cirka 17 minuter med cykel. Det går även att ta bussen till Trönninge via linje 2. Denna tar ungefär 11 minuter och går var 15:e minut.


05
Familjeliv

I Trönninge finns den kommunala förskolan Trönningebjärsvägens förskola samt de kooperativa förskolorna Kompassen och Pilgläntan finns i området. Grundskolor i närheten är Lindbergsskola samt Trönningeskolan. Lindbergsskolan ligger en liten bit nordost om Trönninge. Skolan är en F-9 skola med ungefär 340 elever. Trönningeskolan ligger strax söder om Trönninge och är också en F-9 skola.


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Adam!

Adam Birk

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.