Björkåsvägen 3 / Torpa Stämmet / Varberg

Natursköna vyer i Torpa Stämmet

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
49 kvm
Driftkostnad
15 150 kr/år
Totalareal
1 040 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2018-09-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Björkåsvägen såldes av oss 2018-09-17. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Björkåsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Torpa Stämmet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I trevliga Torpa Stämmet finns nu möjlighet att förvärva en välskött fastighet med skönt läge och trevlig trädgårdstomt. Huvudbyggnaden om 49 kvadratmeter är ljus och välkomnande med en social planlösning som binder samman kök och vardagsrum med en centralt placerad braskamin. I det inglasade uterummet med infravärme och skjutdörrar som leder vidare ut till altandäcket förlänger du sommarsäsongen och har möjlighet att njuta av kylslagna kvällar med familj och vänner långt in på hösten. I huvudbyggnaden finns ett sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaring i garderobsvägg och i gäststugan finns det möjlighet för övernattande gäster.

På cykel trampar du snabbt till Kärradal där du sommartid kan njuta av sol, salta bad och restaurangbesök på populära Fridas.

Välkommen till en fastighet att njuta av året runt som permanentboende eller varför inte förhöja livkvaliteten med ett fritidsboende!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration