Borgmästaregatan 33

Borgmästaregatan 33

Slutpris

2 650 000 kr


Centralt— Varberg

Borgmästaregatan 33


Slutpris
2 650 000 kr

Centralt— Varberg

Stilfull och central city 2:a i nära nyskick!

Innanför vallgatorna, i kvarteret Nålmakaren, har vi nu en central city 2:a med rymliga kvadrat att erbjuda. Fastigheten, som är en tredimensionell fastighet, byggdes 2019 och ligger i högst upp i korsningen av Borgmästaregatan/Östra Vallgatan. Nära till allt!

Lägenheten har påkostade och stilfulla materialval geomgående. Här bjuds på ett skandinaviskt kök från HTH med rostfria vitvaror. Kök och vardagsrum har öppen planlösning och fransk balkong med pardörr i helglas. Sovrummet är rymligt och med 4 garderober. Helkaklat badrum med elgolvvärme och egen tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare. Du har en egen stensatt uteplats på föreningens innergård med härligt västerläge. Eget varmförråd i källaren.

Bostaden är belägen på våning 2 av 4 men vid entrén har du markplanskänsla då föreningens mysiga innergård är belägen där. Snabbt tillträde kan ske om så önskas. Från lägenheten har du närhet till hela Varbergs utbud av handel, restauranger, torget, kulturliv mm.


Boarea
62.6 kvm
Avgift
4 220 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-03-05

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Borgmästaregatan såldes av oss 2021-03-05. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Borgmästaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.