Brearedsvägen 41 / Breared / Varberg

Optimalt planerad femma med sociala ytor och vackert ljusinsläpp

Slutpris
2 730 000 kr
Boarea
120.8 kvm
Avgift
6 833 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Våning
1-2
Såld
2019-11-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brearedsvägen såldes av oss 2019-11-04. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Brearedsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Breared är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ett trevligt radhus beläget på sköna Breared hittar du denna lägenhet i två våningar – en ljus femrummare i fint skick med öppen planlösning och stora fönster. Bostaden präglas av sociala ytor, vackert ljusinsläpp och lättmöblerade rum. Här är det lätt att trivas!

Brf Brearedshöjd är en förening med en härlig gemenskap. I månadsavgiften ingår värme, vatten, parkering i carport och ett förråd.

Breared är en mycket barnvänlig och populär del av Varberg. Här bor du alldeles intill både förskola, skola och den natursköna motionsslingan. Apelvikens strand ligger på bekvämt avstånd så här packar man gärna picknickkorgen och tar en promenad nedför backen. Dessutom är det enkelt att ta sig till centrum via fina gång- och cykelvägar eller om du hellre åker buss så går denna med täta avgångar. 

Välkommen till visning på Brearedsvägen 41!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Breared

Breared, med närhet till både natur, hav och centrum är ett attraktivt bostadsområde med fördelar som passar alla åldrar och intressen.

Nöje

Närhet till stormarknad, systembolag, pizza-, thai- och sushirestaurang. På cykel eller med en skön promenad tar du dig lätt ner till Apelvikens fantastiska strand med härliga vågor, salta bad och mysiga matställen.

Sport och fritid

För den som tycker om att motionera finns åtskilliga möjligheter på Breared. Alldeles i närheten finns ett elljusspår för den som antingen vill ta en behaglig promenad eller en stärkande springtur. Här hittar du även Optimized Padelcenter, Varbergs inomhuscenter för den växande sporten padel. Här finns även yogastudio, stort gym, skatepark och Brearedshallen där det bl.a spelas handboll och volleyboll. För den som intresserar sig för andra sportaktiviteter finns Påskbergsvallens fotbollsanläggning i närheten och likaså inomhushallar för pingis, tennis, innebandy, och bowling.

Kommunikation

Till Varbergs centrum är det bara tre kilometer, med buss eller bil är man vid Varbergs Torg på några minuter. Föredrar man cykel så finns det fina och omväxlande cykelvägar i alla riktningar.

Familjeliv

I Breared finns det förskolor samt skolor F-9 - allt på bekvämt gångavstånd. Du hittar även flera tillgängliga lekplatser och fina grönområden.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.