Brearedsvägen 99 / Breared / Varberg

Trevlig och ljus tvåa på högsta våning!

Slutpris
2 045 000 kr
Boarea
54.5 kvm
Avgift
2 872 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-05-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brearedsvägen såldes av oss 2020-05-20. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Brearedsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Breared är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På natursköna och havsnära Breared finns nu chansen att förvärva denna ljusa tvårummare på högsta våning!

Lägenheten är belägen i ett nybyggt komplex från 2018 med en vacker innergård, privata entréer och en känsla av lyx. Letar du efter en bostadsrätt om två rum och kök med gavelläge har du hittat rätt. Planlösningen är öppen och social mellan kök och vardagsrum. Via vardagsrummet tar du dig ut på balkongen som vetter åt sydost. Lägenheten har genomgående bra standard med materialval av hög kvalitet och ljusinsläpp från tre väderstreck. Under gårdsplanen finns parkeringsgarage som enkelt nås via trapphus/hiss.

Bostaden är belägen i ett expanderande område ca 3 km söder om Varbergs centrum. På Brearedsvägen omges du både av rogivande grönska och andra fastigheter.
En kort promenad eller cykeltur bort ligger välsorterade Stora Coop som är en av Varbergs största dagligvarubutiker, Kronans apotek och Systembolaget. Du har även närhet till Apelviken med hav, härlig sandstrand och trevliga restauranger.
I området finns även skola, förskola, frisör, vårdcentral, motionsspår och idrottsanläggningar. Till Varbergs centrum tar det cirka 10 minuter med cykel och för den som föredrar kollektivtrafiken finns en busshållplats utanför bostaden.

Välkommen till ett område att trivas i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Breared

Breared, med närhet till både natur, hav och centrum är ett attraktivt bostadsområde med fördelar som passar alla åldrar och intressen.

Nöje

Närhet till stormarknad, systembolag, pizza-, thai- och sushirestaurang. På cykel eller med en skön promenad tar du dig lätt ner till Apelvikens fantastiska strand med härliga vågor, salta bad och mysiga matställen.

Sport och fritid

För den som tycker om att motionera finns åtskilliga möjligheter på Breared. Alldeles i närheten finns ett elljusspår för den som antingen vill ta en behaglig promenad eller en stärkande springtur. Här hittar du även Optimized Padelcenter, Varbergs inomhuscenter för den växande sporten padel. Här finns även yogastudio, stort gym, skatepark och Brearedshallen där det bl.a spelas handboll och volleyboll. För den som intresserar sig för andra sportaktiviteter finns Påskbergsvallens fotbollsanläggning i närheten och likaså inomhushallar för pingis, tennis, innebandy, och bowling.

Kommunikation

Till Varbergs centrum är det bara tre kilometer, med buss eller bil är man vid Varbergs Torg på några minuter. Föredrar man cykel så finns det fina och omväxlande cykelvägar i alla riktningar.

Familjeliv

I Breared finns det förskolor samt skolor F-9 - allt på bekvämt gångavstånd. Du hittar även flera tillgängliga lekplatser och fina grönområden.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.