Brearedsvägen 98

Brearedsvägen 98

Slutpris

1 950 000 kr


Breared— Varberg

Brearedsvägen 98


Slutpris
1 950 000 kr

Breared— Varberg

Mycket smakfull tvåa med lyxig balkong nära havet!

Välkommen till denna påkostade och toppmoderna tvåa i Breared. Här får du verkligen det bästa av två världar - närheten till havet och en bekväm livsstil med utmärkta kommunikationer.

Det första som slår dig när du kliver in i denna inflyttningsklara bostad från 2021 är de fina materialvalen. Med en generös balkong i nordvästläge, som blir ett extra rum stor del av året, kan du njuta av solnedgångarna och den friska havsluften på sommarkvällarna. Balkongen har både en inglasad del och en öppen del, vilket ger dig flexibilitet och möjlighet att njuta av utomhuslivet året runt.
Den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och det välutrustade köket ger en känsla av rymd och modernitet. Köket är utrustat med exklusiva Marbodal-luckor i grått, vilket ger en stilren och tidlös atmosfär.
Badrummet är lyxigt och helkaklat med golvvärme och stilfulla tillval. I hallen finns en praktisk skjutgarderob med spegeldörrar och i sovrummet finns gott om förvaringsmöjligheter med garderob och överskåp som ramar in sängen på ett elegant sätt.

Breared är ett populärt område för alla åldrar. Med en kort promenad eller bara några minuter på cykel tar du dig ner till havet och Apelvikens fantastiska strand som bjuder på både sand och klippor. Vid havet finns även mysiga restauranger och här nere är det ett paradis för såväl surfaren som för dig som njuter på SUP-brädan. Även mycket av det du behöver i vardagen finns på Breared som bl.a stor matbutik, blomsterbutik, systembolag, apotek och vårdcentral. För den aktiva finns sköna motionsslingor, stort gym, padelhall och en mycket populär skatepark. När du inte orkar laga mat själv finns pizza, sushi och thaimat att beställa i området. Till city tar du dig smidigt via bra cykelvägar och tät bussförbindelse.

Är du ute efter din första bostad eller bara ett kvadratsmart hem? Välkommen till Brearedsvägen 98!


Boarea
43.5 kvm
Avgift
2 518 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 12 (Hiss finns)
Såld
2024-03-15

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Brearedsvägen såldes av oss 2024-03-15. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Brearedsvägen.

Boka värdering

Adam Birk

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.