Fästningsgatan 6 B

Fästningsgatan 6 B

Slutpris

2 750 000 kr


Platsarna— VARBERG

Fästningsgatan 6 B


Slutpris
2 750 000 kr

Platsarna— VARBERG

Vacker tvåa i magisk boendemiljö med känslan från förra sekelskiftet!

I ett av Varbergs mest attraktiva områden uppe på höjden och med Varbergs Fästning som granne, som du även har en vacker vy mot, stoltserar Brf Slottet. En idyllisk plats där vi möts av vackra träfasader, kullersten och knotiga träd som tar oss till en drömlik miljö och här får du nu en unik chans att flytta in i en mysig och mycket smakfullt renoverad tvåa.
Här finns ett vackert kök med luckor i en fin grå nyans, knoppar och kran med guldfinish, kakel och bänkskiva i vitt och bardisk där man gärna hänger och sällskapar kocken. Ljust och rymligt vardagsrum, helkaklat badrum med skön golvvärme och sovrum där du vaknar upp och blickar ut mot den härliga innergården, här får man nypa sig i armen för att se att man inte fortfarande drömmer. Snedtak och charmiga trägolv i alla rum.

Det är få förunnat som kan säga hem när vi tar sikte på Platsarna och detta sensationella läge mellan centrum och havet, kanske blir du den nästa lyckliga! Varmt välkommen att boka in dig för visning!


Boarea
53 kvm
Avgift
3 717 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-07-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.