Fredsgatan 24 / Centrum / Varberg

Här kan vem som helst trivas!

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
3 045 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fredsgatan såldes av oss 2019-09-13. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Fredsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en genomgående ljus och härlig tvåa med balkong i centrala Varberg. Snyggt renoverad med en go känsla och mycket förvaring. Lägenheten är placerad högst upp i huset på en gavel vilket gör att du får fönster åt flera väderstreck och sköna vyer. Låg månadsavgift där både värme och vatten ingår. Här bor du med en kort promenad in till city med restauranger, butiker och mysig torghandel och även havet når du snabbt till fots.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Centrum

Gemensamt för alla centrala bostäder är att de ligger på gångavstånd till järnvägsstation, busshållsplatser, vårdcentraler, apotek samt stadens hela shopping- och nöjesstråk. En av de mest frekventerade platserna i Varberg jämte torget med "klutahandel" och mer, är Strandpromenaden som du kan följa från Fästningen och längs västerhavet bort till Kusthotellet. Varberg har många fördelar.

Nöje

Här finns ett stort utbud av butiker, restauranger, barer, caféer. Närhet till societen och dess tillställningar.

Sport och fritid

Strax intill finns Påskbergsskogen med rekreation och motionsslingor. Varberg är en av Sveriges främsta badorter med en omedelbar närhet till havet, som är i det närmaste unik. Varberg är också en av Europas mest förnäma SPA-städer med ett flertal prisbelönta anläggningar samt både kall- och varmbadhus.

Kommunikation

I Varbergs centrum Varbergs Centralstation med täta avgångar till Malmö/Köpenhamn och Göteborg. Föredrar du att använda cykeln är cykeltrafiken väl utvecklad i Varberg så det är aldrig några konstigheter att ta sig runt staden på det viset. Det finns även flera busshållplatser belägna i området som kan föra dig runt om i Varberg

Familjeliv

Flera skolor med fritidsavdelningar finns i området såsom Hagaskolan, Mariedalsskolan och Påskbergsskolan. Fina grönområden och parker.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.