Granvägen 15

Granvägen 15

Slutpris

1 900 000 kr


Brunnsberg— Varberg

Granvägen 15


Slutpris
1 900 000 kr

Brunnsberg— Varberg

Ljus och smakfullt renoverad 2:a med påkostade materialval och låga omkostnader

Drömmer du om en bostad utan måsten? Nu ges möjligheten att förvärva en fint iordninggjord lägenhet om två rum och kök, bara att flytta in! Här har man omsorgsfullt renoverat till ett hem där du vill bo.

Som innehavare av en bostadsrätt i Brf Lavetten som ligger på populära Brunnsberg blir du en del i en äldre, trygg och stark förening som erbjuder sina medlemmar låga månadsavgifter där värme, vatten och hushållsel ingår i månadsavgiften.

Lägenheten ligger skönt belägen på första våning med fönster i två väderstreck. I det påkostade Ballingslövköket blir matlagningen en fröjd, gott om förvaring i kombination med påkostade vitvaror så som exempelvis en extra bred induktionshäll, integrerad diskmaskin och mikro, vacker kompositbänkskiva och stänkskydd i marmor. Vad mer kan man önska? I vardagsrummet är den forna charmen bevarad. Nuvarande ägare har låtit restaurera det vackra originalgolvet och fönstren pryds av fin granitsten. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen som delvis omges av grönska, insynen är minimal och du har ett ljuvligt söderläge. Ett trivsamt rum att njuta av stora delar av året! Sovrummet är rymligt sett till yta och rymmer utöver dubbelsäng även möblering av förslagsvis byrå, eller kanske är du i behov av en arbetsplats? I skjutdörrsgarderob som är inrett med välplanerat Elfasystem finns gott om förvaring för kläder, så även i servishallen som gränsar till kök och entréhall. Badrummet är helkaklat och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, enkelt och bekvämt om du vill slippa släpa tvätten ner till de gemensamma tvättstugorna.

Till bostaden hör ett källarförråd samt en matkällare, du har som innehavare av en bostadsrätt i föreningen dessutom tillgång till gemensamma utrymmen för cyklar och barnvagnar. I lägenhetens inre fonden finns idag hela 13 300 kr, denna fond övertas av köparen och kan framöver användas för underhåll av lägenheten.

Ett fint läge där det runt knuten finns härliga grönområden och motionsslinga. Du har också promenadavstånd till stadskärnan, havet, flera gym, matbutik och mycket av allt härligt som Varberg har att erbjuda.


Boarea
60 kvm
Avgift
3 691 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-01-23

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Granvägen såldes av oss 2024-01-23. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Granvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.