Håstensgatan 80 / Varberg-Doppingen / Varberg

Slutpris
1 925 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
3 545 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-11-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Håstensgatan såldes av oss 2017-11-28. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Håstensgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Varberg-Doppingen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en trivsam 2:a med några minuter promenadavstånd ner till city. Belägen i lugn och stabil HSB-förening med möjlighet till garageplats. Köket är snyggt renoverat med vitvaror i rostfritt och en extra bred induktionshäll. Badrummet är helkaklat badrum med bla hörnbubbelbadkar och egen tvättmaskin. Vardagsrummet är stort och med utgång till balkong i västerläge där du njuter av eftermiddags- och kvällssol. Sovrummet är stort med gott om förvaringsmöjligheter i hel garderobsvägg med spegel och fin belysning. Föreningen har ett övernattningsrum som kan hyras till familj och vänner samt en bastu med relaxavdelning som föreningens medlemmar kan nyttja mot en mindre avgift. Ett härligt boendekoncept helt enkelt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration