Krabbes Väg 25 / Söder / Varberg

48 tipptopp kvadrat med fönster och balkong i söderläge

Slutpris
2 630 000 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
2 080 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-12-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Krabbes Väg såldes av oss 2019-12-11. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Krabbes Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Söker du kräset efter en välplanerad 2:a på Söder ska du inte missa denna chans.

Lägenheten bjuder på en öppen men lättmöblerad planlösning. Ett stort kök med mycket förvaringsmöjligheter, granitbänkskiva och dubbel diskho. Från vardagsrumsdelen har du ett skjutparti ut till balkongen med sol nästan hela dagen. Sovrum med 2 garderober. Helkaklat badrum med elgolvvärme och praktisk tvätthörna med kombinerad tvättmaskin/torktumlare med bänkskiva ovanpå samt med ett skåp ovanför för förvaring.

Inglasning av balkong får göras enligt styrelsen och grannar och enligt samma konstruktion och utseende som andra inglasade balkonger i huset. Bygglov krävs och det får ansökas av den boende, liksom att stå för alla kostnader i samband med inglasning.

Egen p-plats tillhör lägenheten mot en kostnad av 250 kr/mån.

Havsnära boende strax ovanför Strandpromenaden, Ankaret och ca 10 minuters promenat till torget.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Söder

Söder har alltid varit attraktivt. Nära havet med salta bad, den vackra strandpromenaden runt Varbergs fästning, härliga promenader på Hästhagaberget och gångavstånd till stadens centrum.

Nöje

Med behagligt gångavstånd till stadens centrum är du inte långt ifrån utbudet av restauranger, pubar, caféer, butiker m.m. Nära till strandpromenaden och allt som finns där för mysiga promenader eller en trevlig grillkväll på ankaret.

Sport och fritid

Vid havet hittar du Strandpromenaden som man kan följa från fästningen och längs västerhavet bort till Kusthotellet. Längs vägen passerar du då naturanläggningar för nakenbad, för såväl damer som herrar. Varberg är en av Sveriges främsta badorter med en omedelbar närhet till havet, som är i det närmaste unik. Varberg är också en av Europas mest förnäma spa-städer med ett flertal prisbelönta anläggningar samt både kall- och varmbadhus.

Kommunikation

Varbergs Centralstation är belägen mitt i staden med täta avgångar till Malmö/Köpenhamn och Göteborg. Föredrar du att använda cykeln är cykeltrafiken väl utvecklad i Varberg så det är aldrig några konstigheter att ta sig runt staden på det viset. Det finns även flera busshållplatser belägna i området som kan föra dig runt om i Varberg.

Familjeliv

Förskolan Travaren ligger på söder. Närmaste grundskola är Påskbergsskolan som är en mysig och omtyckt f-9 skola.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.