Marmorgatan 16 / Breared / Varberg

Ljus och rymlig 4:a i etage med högt till tak och 2 rejäla balkonger

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
94 kvm
Avgift
5 263 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 och 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Marmorgatan såldes av oss 2020-03-19. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Marmorgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Breared är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus och rymlig lägenhet med högt till tak, etage och 2 sköna balkonger med mycket solmöjligheter. På entréplan har du hall, ljust kök, rymligt vardagsrum, sovrum, helkaklat badrum från 2015 och förråd under trappan. Här finns även en stor balkong som nås både från vardagsrummet och sovrummet. En trappa upp finns ett stort allrum med utgång till generös balkong samt ytterligare ett sovrum. Behöver du fler sovrum är det möjligt att dela av allrummet.

Här bor du tryggt och bekvämt med goda grannar i lilla föreningen som består av totalt 12 bostadsrätter. Du har en egen parkeringsplats som ingår i månadsavgiften. Lägenheten är belägen i ett lugnt och omtyckt område med närhet till Apelviken med hav, härlig sandstrand och trevliga restauranger. Här finns även vacker skog med fina promenadslingor strax intill. Till city cyklar du på 10 minuter. Här finns förskolor och skolor, kvartersrestauranger, idrottshall, skatepark och flertalet lekplatser i ormådet. Bra bussförbindelser till och från stan är det också. Tillträde kan ske snabbt om så önskas.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Breared

Breared, med närhet till både natur, hav och centrum är ett attraktivt bostadsområde med fördelar som passar alla åldrar och intressen.

Nöje

Närhet till stormarknad, systembolag, pizza-, thai- och sushirestaurang. På cykel eller med en skön promenad tar du dig lätt ner till Apelvikens fantastiska strand med härliga vågor, salta bad och mysiga matställen.

Sport och fritid

För den som tycker om att motionera finns åtskilliga möjligheter på Breared. Alldeles i närheten finns ett elljusspår för den som antingen vill ta en behaglig promenad eller en stärkande springtur. Här hittar du även Optimized Padelcenter, Varbergs inomhuscenter för den växande sporten padel. Här finns även yogastudio, stort gym, skatepark och Brearedshallen där det bl.a spelas handboll och volleyboll. För den som intresserar sig för andra sportaktiviteter finns Påskbergsvallens fotbollsanläggning i närheten och likaså inomhushallar för pingis, tennis, innebandy, och bowling.

Kommunikation

Till Varbergs centrum är det bara tre kilometer, med buss eller bil är man vid Varbergs Torg på några minuter. Föredrar man cykel så finns det fina och omväxlande cykelvägar i alla riktningar.

Familjeliv

I Breared finns det förskolor samt skolor F-9 - allt på bekvämt gångavstånd. Du hittar även flera tillgängliga lekplatser och fina grönområden.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.