Östra Vägen 69 B / Öster / Varberg

Trivsam vindsvåning om 2 rum och kök med balkong som vetter åt sydväst!

Slutpris
1 960 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
4 057 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Östra Vägen såldes av oss 2019-08-28. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Östra Vägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du möjligheten att förvärva denna fina lägenhet om två rum och kök längst upp i detta klassiska 50-tals hus. Lägenheten har enhetlig interiör och alla rummen bjuder på härligt ljusinsläpp från dem fina takfönstren med skön karaktär. Från vardagsrummet tar du dig ut på balkongen med klickgolv i trä samt fantastisk utsikt över villaområdet. Två förråd tillhör lägenheten, ett stort på vinden direkt utanför lägenheten och ett i källaren. Här har du närhet till både förskola och skola men även matbutiker samt löpspår. Till city och tågstationen är det bara en kort cykeltur. Välkommen att boka in dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Öster

Mysigt område där du har behagligt gång/cykelavstånd till centrum på mindre än tio minuter. Det finns en livsmedelsbutik och en thaimats-takeaway nära till hands. Området är även känt för sin trivsel.

Nöje

Behagligt gång/cykelavstånd till Varbergs centrum där du har ett gott utbud av restauranger, pubar, caféer, butiker m.m.

Sport och fritid

Fotbollsplan belägen i området. Drygt 1 km till Påskbergsskogens upplysta motionsslinga.

Kommunikation

Drygt 1 km ifrån Öster ligger Varbergs Centralstation med täta avgångar till Malmö/Köpenhamn och Göteborg. Föredrar du att använda cykeln är cykeltrafiken väl utvecklad i Varberg så det är aldrig några konstigheter att ta sig runt staden på det viset. Det finns även flera busshållplatser belägna i området som kan föra dig runt om i Varberg.

Familjeliv

Förskolor, grundskolor och gymnasieskola är belägna i området. Mysig lekplats med fotbollsplan och klätterställningar.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.