Sandstensbacken 47

Sandstensbacken 47

Slutpris

1 895 000 kr


Breared— Varberg

Sandstensbacken 47


Slutpris
1 895 000 kr

Breared— Varberg

Härlig 4:a med hörnläge. Högt, fritt & insynsskyddat läge med söderläge på balkongen.

I fastighet med hiss finns denna ljusa och rymliga hörnlägenhet med högt, fritt och insynsskyddat läge. Planlösningen är härlig med kök, matsal och vardagsrum med öppen planlösning som skapar en stor, ljus yta där familj och vänner får plats. 2 sovrum och 2 badrum, ett med dusch och det andra med badkar. Njut av stor balkong i superbt soligt söderläge i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till allt. Utsikt ut över takåsarna samt mot ljuv grönska och vacker damm! På några minuter har du promenerat till Breareds torg med vårdcentral, folktandvård mm. Några minuter på cykelsadeln till havet i Apelviken eller Varbergs city.


Boarea
94 kvm
Avgift
6 971 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2018-10-09

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Sandstensbacken såldes av oss 2018-10-09. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Sandstensbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.