Sandstensbacken 45

Sandstensbacken 45

Slutpris

2 500 000 kr


Breared— Varberg

Sandstensbacken 45


Slutpris
2 500 000 kr

Breared— Varberg

4:a med rymlig balkong i attraktivt och havsnära område!

Med ett bra läge på populära Breared ligger denna 4:a där du har en vacker vy ut över grönområde, lekplats och damm. Vi hittar lägenheten på tredje våning som vi smidigt tar oss upp till med hiss eller självklart trapporna om vi tänker på vardagsmotionen. Här har vi 92 sköna kvadratmeter som fördelar sig på ett ljust och härligt vardagsrum med mycket fönster och dörr ut till den generösa balkongen. Tre sovrum, rymligt och välutrustat kök och lyxen med två badrum där du även smidigt har tvättmaskin och torktumlare i det ena.

Att Breared är ett attraktivt område att bo i är lätt att förstå med det fina läget där du smidigt promenerar eller med några minuter på cykel tar dig ner till havet och Apelvikens fantastiska strand. Under sommarhalvåret njuter man lite extra här med salta bad och alla mysiga sommarrestauranger som precis slagit upp dörrarna.
I området finns även mycket av det du behöver i vardagen som bl.a Stora Coop, apotek, vårdcentral, trädgårdsbutik, systembolag, skolor och förskolor. I Breared finns även vackra motionsslingor, stort gym, padelhallar, en mycket populär skatepark och MTB-spår.
Till city tar du dig smidigt via bra cykelvägar och tät bussförbindelse.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
92.5 kvm
Avgift
6 881 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-08-07

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Sandstensbacken såldes av oss 2023-08-07. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Sandstensbacken.

Boka värdering

Emil Memisevic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.