Släntstigen 4

Släntstigen 4

Slutpris

3 550 000 kr


Apelvikshöjd— Varberg

Släntstigen 4


Slutpris
3 550 000 kr

Apelvikshöjd— Varberg

Här sitter du hemma och blickar ut över ett hav i ständig förvandling!

Den där känslan som infinner sig att man bara vill sitta kvar! Den fick jag här och det är med glädje jag välkomnar dig på visning och hoppas du ska känna detsamma.

Här bor du ljuvligt med vacker havsutsikt och vy över Apelviken och bort mot Södra Näs. Med cykel rullar du på ett par minuter ner till havet med vidsträckt sandstrand, solvarma klippor och populära restauranger. Läget i markplan bjuder på både ett inglasat uterum, altan och liten gräsmatta för sommarens sköna kvällar. Lägenheten är ljus och fin med fönster åt flera håll och parkettgolv i alla rum. Trevlig planlösning där du har öppet mellan kök och vardagsrum, två sovrum, klädkammare och helkaklat badrum med både dusch och badkar. Ett hem och läge att njuta av!


Boarea
72.5 kvm
Avgift
5 469 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-07-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.