Släntstigen 4 / Apelvikshöjd / Varberg

Här sitter du hemma och blickar ut över ett hav i ständig förvandling!

Slutpris
3 550 000 kr
Boarea
72.5 kvm
Avgift
5 469 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-07-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Släntstigen såldes av oss 2020-07-10. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Släntstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Apelvikshöjd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Den där känslan som infinner sig att man bara vill sitta kvar! Den fick jag här och det är med glädje jag välkomnar dig på visning och hoppas du ska känna detsamma.

Här bor du ljuvligt med vacker havsutsikt och vy över Apelviken och bort mot Södra Näs. Med cykel rullar du på ett par minuter ner till havet med vidsträckt sandstrand, solvarma klippor och populära restauranger. Läget i markplan bjuder på både ett inglasat uterum, altan och liten gräsmatta för sommarens sköna kvällar. Lägenheten är ljus och fin med fönster åt flera håll och parkettgolv i alla rum. Trevlig planlösning där du har öppet mellan kök och vardagsrum, två sovrum, klädkammare och helkaklat badrum med både dusch och badkar. Ett hem och läge att njuta av!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Apelvikshöjd

Apelvikshöjd är ett naturskönt bostadsområde med närhet till både havet och Påskbergets vackra grönområden. Bostadsområdet ligger endast 2 km från Varbergs centrum dit du enkelt tar dig genom en behaglig promenad, cykeltur, buss eller bil.

Nöje

Varbergs torg når du lätt där du har ett stort utbud av restauranger, pubar, caféer, butiker och parker. Apelvikens fantastiska strand med många mysiga restauranger har du bara en kort promenad bort.

Sport och fritid

Förutom närheten till Apelvikens bad-och surfparadis finns Påskberget på nära avstånd. Påskberget är ett friluftsområde med möjlighet till både behagliga promenader och stärkande löpturer på dess motionsspår.

Kommunikation

Drygt 2 km ifrån Apelvikshöjd ligger Varbergs Centralstation med täta avgångar till Malmö/Köpenhamn och Göteborg. Föredrar du att använda cykeln är cykeltrafiken väl utvecklad i Varberg så det är aldrig några konstigheter att ta sig runt staden på det viset. Det finns även flera busshållplatser belägna i området som kan föra dig runt om i Varberg.

Familjeliv

I närheten finns det ett par grundskolor, Påskbergsskolan (åk F-9) och Mariedalsskolan (åk F-3) samt Almers skola (åk 4-9). För de yngre barnen finns det flera förskolor i närområdet. Mitt i området, på bekvämt gångavstånd, finns det en välsorterad livsmedelsaffär.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.