Snidaregatan 2B / Centrum / Varberg

Mycket fin tvåa i obelånad förening med hiss

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
1 617 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-11-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Snidaregatan såldes av oss 2019-11-27. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Snidaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en underbar och yteffektiv bostad i obelånad förening. Lägenheten, en tvåa med inglasad balkong rymmer allt du kan tänkas behöva och har ett fantastiskt läge i hus med hiss och citys faciliteter precis runt husknuten.
Den goda stilen genomsyrar även föreningens gemensamma utrymmen och bekvämligheter så som spaavdelning och gym vilket föreningens medlemmar fritt får njuta av.
Varmt välkommen på visning för att uppleva denna fina pärla!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Centrum

Gemensamt för alla centrala bostäder är att de ligger på gångavstånd till järnvägsstation, busshållsplatser, vårdcentraler, apotek samt stadens hela shopping- och nöjesstråk. En av de mest frekventerade platserna i Varberg jämte torget med "klutahandel" och mer, är Strandpromenaden som du kan följa från Fästningen och längs västerhavet bort till Kusthotellet. Varberg har många fördelar.

Nöje

Här finns ett stort utbud av butiker, restauranger, barer, caféer. Närhet till societen och dess tillställningar.

Sport och fritid

Strax intill finns Påskbergsskogen med rekreation och motionsslingor. Varberg är en av Sveriges främsta badorter med en omedelbar närhet till havet, som är i det närmaste unik. Varberg är också en av Europas mest förnäma SPA-städer med ett flertal prisbelönta anläggningar samt både kall- och varmbadhus.

Kommunikation

I Varbergs centrum Varbergs Centralstation med täta avgångar till Malmö/Köpenhamn och Göteborg. Föredrar du att använda cykeln är cykeltrafiken väl utvecklad i Varberg så det är aldrig några konstigheter att ta sig runt staden på det viset. Det finns även flera busshållplatser belägna i området som kan föra dig runt om i Varberg

Familjeliv

Flera skolor med fritidsavdelningar finns i området såsom Hagaskolan, Mariedalsskolan och Påskbergsskolan. Fina grönområden och parker.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.