Snidaregatan 2B

Snidaregatan 2B

Slutpris

2 800 000 kr


Centrum— Varberg

Snidaregatan 2B


Slutpris
2 800 000 kr

Centrum— Varberg

Ljus och trivsam bostad i obelånad förening!

Välkommen till ett härligt och yteffektivt boende om 48 kvadratmeter med inglasad balkong varifrån du skymtar havet. Sällan ges möjligheten att förvärva ett så bekvämt boende med ett läge som slår det mesta, relaxavdelning med pool och bastu i huset och dessutom med en väldigt låg månadsavgift. Lägenheten är belägen på femte våningen i hus med hiss och ytan fördelar sig på ett vardagsrum och kök i öppen, social planlösning med behagligt ljusinsläpp från de stora fönstren och utgång till den inglasade balkongen med klinkergolv, sovrum samt helkaklat badrum och entréhall. Parkettgolv och vackra stenbänkskivor vid fönstren.

Som medlem i Brf Rankagården ges du möjlighet att fritt nyttja den avkopplande spaavdelningen med pool och bastu, vilken vardagslyx! Här finns även gym och både massör och fotvårdsterapeut huserar i huset så du kan boka behandling. Garage finns smidigt direkt under huset och precis runt husknuten finner du stadens faciliteter, så som butiker, nöjen och restaurangupplevelser.

Välkommen till en citypärla!


Boarea
48 kvm
Avgift
1 889 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-01-25

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Snidaregatan såldes av oss 2023-01-25. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Snidaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.