Trädlyckevägen 126 / Trädlyckan / Varberg

Skön bostad, högst upp med inglasad balkong i västerläge!

Slutpris
1 880 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
3 532 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trädlyckevägen såldes av oss 2019-11-29. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Trädlyckevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Trädlyckan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du chansen att köpa en härlig bostad högst upp med stor inglasad balkong i västerläge. Här bjuds på ett trivsamt kök, rymligt vardagsrum, sovrum med ingång till en stor walk-in-closet samt ett helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Lägenheten är luftig och välplanerad. I området finns fina grönytor, lekplatser och gemensamma uteplatser med grillmöjligheter. I föreningen finns ett övernattningsrum man kan hyra till vänner och bekanta. För den aktive finns både tennisbana, basketkorg, bordtennisrum, en lokal med gym som man för en låg avgift (50 kr) får använda samt bastu.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Trädlyckan

På Trädlyckan bor du i ett omtyckt område ca 1,5 km från Varbergs centrum. HSB Brf Trädlyckan är känt för sina stora inglasade balkonger.

Nöje

Här cyklar eller går du lätt in till Varbergs centrum med sitt stora utbud av restauranger och nöjesliv.

Sport och fritid

På bekvämt avstånd har du motionsspår, simhall, ishall, innebandyhall, tennishall, fotbollsplaner m.m.

Kommunikation

Bra bussförbindelser till centrum och du tar dig även smidigt runt med cykel. Järnvägsstationen som är placerad mitt i centrum når du snabbt.

Familjeliv

Nära till förskolor, grundskola och gymnasieskola. Fina naturområden finns kring området.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.