Trädlyckevägen 7 / Varberg

Trea på härliga Atle!

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
71 kvm
Avgift
4 023 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-05-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trädlyckevägen såldes av oss 2020-05-04. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Trädlyckevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Trädlyckevägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds en välplanerad och social lägenhet med ytskikt och utrustning i högsta klass. Att bo i ett hem där allt känns nytt är livskvalitet!
Boendet är centralt och har allt för dig som vill bo stilrent och bekvämt.

Du har även fri tillgång till gym och bastu samt möjlighet att hyra och disponera samlingslokalen och övernattningslägenheten. Detta är ett mycket trevligt boendekoncept.
City med tågstation, affärer och restauranger har du på bekvämt gångavstånd och du bor också med närhet till fina promenadvägar så som längs Hälsans stig.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.