Trädlyckevägen 5 / Varberg

Toppskick på attraktiva Atle!

Slutpris
2 240 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
3 117 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2020-06-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trädlyckevägen såldes av oss 2020-06-23. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Trädlyckevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Trädlyckevägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkommen till en tilltalande och modern tvårumslägenhet - stilren bostad med utmärkt planlösning och hög standard!

Atle 2 är en välskött och solid förening där folk har stortrivts sedan starten 2016. Föreningen tillhandahåller garage, grillplats, gym, bastu, övernattningslägenhet och tvättstuga. I månadsavgiften om 3117 kronor ingår värme och vatten.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.