Träslövsvägen 142 D / Lilla Träslöv / Varberg

Stilren 2:a med inglasad balkong i västerläge

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
3 371 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-09-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Träslövsvägen såldes av oss 2019-09-12. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Träslövsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lilla Träslöv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en stilren och rymlig 2:a i nyare förening med hiss och stor inglasad balkong i västerläge. Bostaden fördelar sig på hall med goda förvaringsmöjligheter, kök och vardagsrum i öppen planlösning, stort sovrum, helkaklat badrum och en rejäl klädkammre. Brf Mandarinen 1 är en stabil, välskött förening med god ekonomi. Via föreningen får du även tillgång till lekplats, cykelrum, orangeri och möjlighet att hyra övernattningslägenhet till familj och vänner. Nära sjukhuset, motionsslingor, affär och promenad-cykelavstånd ner till city.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Lilla Träslöv

Mysigt och barnvänligt område ca 2 km från Varbergs centrum.

Nöje

Här cyklar eller går du lätt in till Varbergs centrum med sitt stora utbud av restauranger och nöjesliv.

Sport och fritid

Lilla Träslöv gränsar till Furubergsskogen där du har ett upplyst motionsspår. Även Östervi IP ligger här där Lilla Träslövs FF håller till. Närhet till ishall, den nya simhallen som byggs och diverse andra sportaktiviteter.

Kommunikation

Bra cykelvägar och bussförbindelser.

Familjeliv

Bockstensskolan F-5, Furubergsskolan F-5, Håstensskolan 6-9 och Peder Skrivares gymnasium ligger på nära avstånd, läs gärna mer på https://www.varberg.se/barnutbildning/grundskola/grundskolor.4.66660dfe140ab7c99eb7fc4.html

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.